Skip to main content
 
alt_newsMembrul Automobile Dacia adaugă o nouă flotă de 150 de vehicule pentru a ajuta Ministerul Sănătății să lupte împotriva COVID-19

Groupe Renault România susține lupta împotriva pandemiei COVID-19 și a pus la dispoziția spitalelor din România, sub formă de sponsorizare, în acord cu Ministerul Sănătății, 150 de vehicule Dacia și Renault.

Sponsorizarea a fost făcută în două tranşe, prima data fiind puse la dispoziţia cadrelor militare 100 de maşini, iar apoi alte 50. Autoturismele sunt folosite pentru deplasările personalului medical și auxiliar, în situații de urgență identificate de către autorități la nivel național.

Văzând că prima flotă, de 100 de maşini îşi atinge scopul, repezentanţii uzinei au anunţat la scurt timp: “Pentru a susține în continuare nevoia de deplasare a personalul medical și auxiliar, Groupe Renault România suplimentează numărul de vehicule pus la dispoziția Ministerului Sănătății cu 50 de vehicule electrice Renault. Prima flotă de 100 de mașini a ajuns cu bine la spitalele din România. Mulțumim și rețelei de dealeri care s-a mobilizat exemplar în această acțiune de solidaritate”.