Skip to main content
 

Înregistrare

ITS Romania Congress, 25-26 SEPTEMBRIE 2023

Participarea la ITS Romania Congress 2023 este gratuită, dar necesită completarea formularului de mai jos. În urma înregistrării aveți acces la: ceremonia de deschidere, sesiunile plenare, sesiunile tehnice, vizite tehnice, dar și la pauzele de cafea și prânz. Toți participanții beneficiază de trasport public gratuit pe durata Congresului.

Biletul pentru Networking Dinner costă 200 RON/persoană (TVA inclus) și se poate plăti cu cardul folosind link-ul pe care îl veți primi în email-ul de confirmare a înregistrării. În cazul companiilor, link-ul primit de oricare delegat poate fi utilizat pentru a achiziționa toate biletele dorite.
Plata pentru Networking Dinner se poate face și prin transfer bancar în contul nostru astfel:

  • Beneficiar: ITS Romania
  • CUI: RO11730965
  • IBAN: RO20 BACX 0000 0013 1993 9000
  • Banca: UniCredit Bank
  • Detalii: ITSRO Congress 2023 Networking Dinner – Nume Delegat/Companie

În cazul ați achiziționat bilet și nu mai puteți să participați la Networking Dinner, vă rugăm să ne contactați. Pentru solicitările primite până la 08.09.2023, vom rambursa integral valoarea biletului. După această dată, rambursarea nu mai este posibilă.

Politica de confidențialitate

Datele colectate prin intermediul formularului de înregistrare nu vor fi partajate cu nici o terță parte și vor fi utilizate în scopul organizării evenimentului ITS Romania Congress 2023.

Soluționarea litigiilor